Workshopit

Digitaalisten terveyssovellusten ideointi

Työpajankuvaus

Maailma on täynnä huonosti toimivia digitaalisia sovelluksia ja palveluita!

Suunnittelussa on tärkeää huomioida ihminen, jolloin ratkaisuihin saadaan tarvittavia ominaisuuksia ja ne ovat helppoja käyttää. Esimerkiksi terveydenhuollossa digitaalisilla ratkaisuilla pyritään tukemaan terveyttä ja auttamaan potilaita sekä heidän läheisiään osana hoitoa.

Tule kokeilemaan miten ihminen huomioidaan digitaalisten terveyssovellusten suunnittelussa. Pääset itse ideoimaan, suunnittelemaan ja testaamaan käytännössä pienryhmässä miten tämä tapahtuu. Tässä rennossa työpajassa tapaat ihmislähtöisen suunnittelun opiskelijoita, tutkijoita ja työelämässä toimivia, joilta voit kysyä alasta. Työpajassa esitellään myös Aalto-yliopiston uusi teknillisen psykologian koulutusohjelma, joka rakentuu teknologiasta ja ihmisen ymmärtämisestä. Teknillisestä psykologiasta valmistuneet voivat toimia esimerkiksi ihmislähtöisen tekoälyn asiantuntijoina tai sähköisten terveyspalveluiden kehittäjinä.

Järjestäjä: Johanna Viitanen, Paula Valkonen, Sini Hölsä, Eira Erola, Sari Kujala, Mari Tyllinen, Nina Karisalmi, Marjo Kauppinen.
Workshopin kieli: Suomi
Sijainti: Väre, Otaniementie 14

Aalto-yliopiston workshopit ovat paritettu ennakkoon. Valitsemalla tämän workshopin, valitset myös Arduino Design Challenge workshopin.

Share
URL copied!