Workshopit

Virtuaalitodellisuuden tutkiminen

Työpajankuvaus

Tässä hauskassa ja opettavaisessa työpajassa pääsemme tutkimaan virtuaalitodellisuuden rajattomia mahdollisuuksia.

Virtuaalitodellisuuden (VR) avulla pääsemme kurkistamaan muuten saavuttamattomiin, monimutkaisiin ja jopa henkeäsalpaaviin paikkoihin, jotka voivat ylittää mielikuvituksemme tai auttaa meitä rentoutumaan. Uusimmat VR-järjestelmät ovat edullisia, kevyitä ja helppoja ohjelmoida. Tämän vuoksi on hyvä aika tutustua tähän teknologiaan ja sen mahdollisuuksiin. Työpajan tarkoituksena on innostaa osallistujia virtuaalitodellisuuden parissa esittelemällä VR:n mahdollisuuksia ja sovelluksia eri aloilla.

Työpajan aktiviteetit

  1. Virtuaalitodellisuuden esittely: Osallistujat saavat yleiskatsauksen VR:stä, mukaan lukien sen määritelmästä, historiasta ja sovelluksista eri aloilla.
  2. VR-lasien esittely: Osallistujat näkevät esittelyn erilaisista VR-laseja, sekä oppivat niiden toiminnasta. 
  3. Käytännön kokemus: Osallistujat kokeilevat VR-laseja ja kokevat erilaisia VR-sovelluksia, kuten koulutusta, lääketieteellistä koulutusta, virtuaalista koulutusta, empatiaa kasvattavia kokemuksia ja viihdettä.
  4. Roolimallit: VR- ja IT-aloilla menestyneiden naisten kanssa järjestetään Q&A-istunto, jossa keskustellaan urapoluistaan ja saavutuksistaan sekä jaetaan kokemuksiaan osallistujien kanssa.
Share
URL copied!