Yhteistyökumppaniksi

Yhteistyökumppaniksi

Yliopistojen tavoitteena on tarjota kaikille yhdenvertainen, tasa-arvoinen ja saavutettava toimintaympäristö, jossa eri tehtävissä toimivia sekä erilaisen taustan omaavia työntekijöitä ja opiskelijoita kohdellaan tasapuolisesti ja joka mahdollistaa yhdenvertaisen osallistumisen yliopiston toimintaan. Shaking up Tech -tapahtumalla halutaan tarjota monipuolinen käsitys tekniikasta alana sekä uravalintana ja näyttää että tekniikan ala tarjoaa monia mahdollisuuksia vaikuttaa maailmaan. Tavoitteena on myös osoittaa, että tekniikan alan näkökulmasta sukupuolivähemmistöön kuuluvilla nuorilla on enemmän kuin riittävästi osaamista ja taitoja alan opiskeluun, ja heitä toivotaan alalle lisää.

Shaking up Tech -tapahtuman yhteistyökumppaneina on ollut joukko yrityksiä, joilla on sama tavoite, ja tätä toivomme myös tulevien tapahtumien kumppaneilta. Tekniikan ala tarvitsee erilaisia ihmisiä haastamaan alaa ja ajattelemaan uudella tavalla. Erilaiset ideat ja monipuoliset tiimit johtavat odottamattomiin, parempiin tuloksiin ja se on avain kestävään menestykseen ja hyvään toimintaympäristöön.

Shaking up Tech fair

Haluatteko olla yhdessä yliopistojen kanssa toteuttamassa tapahtumaa, jonka tavoitteena on innostaa lukiota käyviä nuoria naisia ja sukupuolivähemmistöjä opiskelemaan tekniikan alaa?

Tapahtuma kerää tekniikan aloista kiinnostuneita nuoria ympäri Suomea yhteen inspiroitumaan tekniikasta ja kuulemaan kuinka tekniikalla muutetaan maailmaa. Palautteiden perusteella osallistujien kiinnostus tekniikan aloja kohtaan on kasvanut tapahtuman ansiosta huomattavasti.

Yhteistyöstä kumppaneiden kanssa sovitaan vuosittain huhti-toukokuussa.

Jos tapahtuma herätti kiinnostuksen, olethan yhteydessä niin voimme lähettää teille tarkempia tietoja yhteistyötavoista sekä varata paikan toivomaltanne tapahtumapaikkakunnalta.

Yhteystiedot

Juhani Lehtinen, tapahtumakoordinaattori + yhteistyökumppanuudet:
[email protected]
✆ +358 29 4420105

Shaking up Tech-tiimi, Espoo:
[email protected]

Shaking up Tech-tiimi, Lappeenranta:
[email protected]

Shaking up Tech-tiimi, Oulu:
[email protected] 

Share
URL copied!